Висок квалитет

Материјалите кои се користат во изработката на авто навлаките, се со највисок квалитет во авто индустријата, тестирани на над 30.000 триења при влез во возилото. Создадени се од три слоја на материјали и тврдо пресован сунѓер, да ја подобри удобноста и квалитетот на навлаките.

Модерен дизајн

Изработката на навлаките, се врши по веќе утврден дизајн на дизајнерите на возилата. Навлаките ги пратат сите линии на седиштето, да тоа го задржи автентичниот фабричен изглед и новиот модерн дизајн.

Широка палета на бои

Во понудата за изработката на авто навлаките, имаме над 50 различни, дезени и бои, од најновите модели на европските возила.

Брза изработка и достава

Професионалниот однос код работата и стручниот кадар со кој располагаме, ни овозможува брза, прецизна и квалитетна изработка, како и брза достава на производите, насекаде низ Македонија и ширум Европа.